Administratief medewerker

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over meerdere rotatiepersen, vellenpersen en digitale drukpersen, waaronder de revolutionaire drukpers Landa. Door innovatie en toepassing van hoogwaardige technologie heeft het bedrijf een solide positie weten op te bouwen, met verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Administratief medewerker
bedrijfskantoor (m/v)
32-40 uur per week

 

 

Als administratief medewerker bedrijfskantoor ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de aangeleverde informatie vanuit de klanten. Deze informatie wordt op allerlei manieren in Excelbestanden aangeleverd en zullen op een uniforme wijze gecontroleerd, bewerkt en ingelezen moeten worden in ons softwarepakket. Je legt de basisadministratie voor de order en zorgt hiermee dat de order op een correcte manier het drukproces doorloopt en conform de wensen van de klant wordt uitgeleverd. Je maakt lijsten ten behoeve van de productie en uitbestedingen en biedt administratieve ondersteuning aan de orderbegeleiders.


Profiel:

  • Administratieve opleiding op MBO-niveau;
  • Gedegen kennis van Excel;
  • Goed kunnen werken in teamverband;
  • Grote mate van zelfstandigheid en accuratesse;
  • Flexibele werkinstelling.


Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, t.a.v mevrouw B. Gommers, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl
Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.