Commercieel ordermanager (m/v)

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong de grootste retaildrukker van Europa. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail)klanten. 
Als commercieel ordermanager ben je, met een team van 12 collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de retail klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking van de orders en winkelpakketten na levering. Je draagt zorg voor het managen van de orderstroom en het samenstellen en uitleveren van de winkelpakketten conform de gevraagde levertijd. Je adviseert, beantwoordt vragen, bewaakt de orders en bent de spil tussen klant en productie. Kortom, je ontzorgt de klanten volledig op het gebied van retaildrukken
.

 

 

Profiel:

  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • Commercieel inzicht, klant- en resultaatgericht, oplossend vermogen, proactief;
  • Een zelfstandige en klantgerichte werkinstelling;
  • Affiniteit met het grafische is een pré;
  • Fulltime beschikbaar, standplaats: Baarle-Nassau.

Wat bieden wij?
Een inspirerende baan op basis van 40 uur per week. Je werkt in een enthousiast en betrokken team met een informele werksfeer.

 

Interesse?

Sollicitaties kunt u via e-mail sturen naar vacature@emdejong.nlt.a.v. Mevr. M. Broeders.

Solliciteer direct