Demand Planner

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers.

Wij zoeken per direct een Demand Planner (40uur)

 

 

Wat ga je doen?

Als demand planner ben je verantwoordelijk voor een optimale machineplanning. Hierbij wordt gekozen voor een integrale aanpak over alle vestigingen heen, om tot een zo effi ciënt mogelijk planning te komen. Daarbij stuur je dagelijks de planning bij, bewaak je de effi ciency en signaleer je eventuele knelpunten. Hiervoor voer je continu overleg met de productieafdelingen van alle vestigingen, commercie en ordermanagement. Om tot een goede planning te komen, is het van cruciaal belang om alle (technische) productiemogelijkheden te kennen en te kunnen berekenen.

Profiel:

Ben jij cijfermatig goed onderlegd? Analytisch sterk? Houd jij je hoofd koel als de planning ineens aangepast moet worden? Neem jij dan de touwtjes in handen door communicatief en actiematig te handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding;
  • Relevante werkervaring in een productieomgeving;
  • Goede beheersing van de Engels en Duitse taal;
  • Franse taal is een pré.
 

Interesse?

Sollicitaties kunt u via e-mail sturen naar vacature@emdejong.nlt.a.v. Mevr. M. Broeders.

Solliciteer direct