Magazijnmedewerker 3 ploegen

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over meerdere rotatiepersen, vellenpersen en digitale drukpersen, waaronder de revolutionaire drukpers Landa. Door innovatie en toepassing van hoogwaardige technologie heeft het bedrijf een solide positie weten op te bouwen, met verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:


Magazijnmedewerker
(3 ploegen)

 

  Als magazijnmedewerker zorg je voor het laden, lossen, opslaan en het verzendklaar maken van goederen waarbij je gebruik maakt van diverse hulpmiddelen (o.a. heftruck, palletwagen). Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het magazijn netjes opgeruimd en veilig is

Profiel
:
  • enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • grote mate van zelfstandigheid en oog voor veiligheid;
  • in het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
  • kennis van de Nederlandse taal.


Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594.

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.