Offsetdrukker Vellen

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over 8 rotatiepersen, 4 digitale drukpersen en 3 vellenpersen (formaat 75x105 cm en 74x106 cm). De vellenpersen produceren een breed scala aan producten voor de retailmarkt. De samenstelling van opdrachten is zeer wisselend in oplage en papiersoorten Voor de Vellendrukkerij zijn wij per direct op zoek naar een Offsetdrukker Vellen.

Als Offsetdrukker Vellen ben je verantwoordelijk voor het perfect produceren van hoogwaardig drukwerk. Je haalt het uiterste uit de 5 of 8 kleuren vellenpers, die je geheel zelfstandig bedient.

 

 

Wij zoeken een offsetdrukker die:

  • accuraat is en staat voor zijn vakmanschap; 
  • flexibel is, zodat we in staan zijn om goed te anticiperen op vraag en aanbod;
  • zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan, voor 36 uur per week in 3 ploegen. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Als je belangstelling hebt voor deze functie dan kun je een sollicitatie sturen naar vacature@emdejong.nlt.a.v. Mevr. M. Broeders.

Solliciteer direct