Omscholing ervaren Vellendrukker tot Offset rotatiedrukker

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers. Ben jij die ervaren vellendrukker die toe is aan een carrière switch binnen het grafische, dan zijn wij op zoek naar jou!:

Omscholing ervaren Vellendrukker tot Offset rotatiedrukker
(4-ploegen)

 

 

 

Als Offset rotatiedrukker ben je verantwoordelijk voor het correct instellen, bedienen en coördineren van de werkzaamheden aan een drukpers, bestaande uit meerdere drukeenheden voor de rotatieve vervaardiging van een gedrukt product. Je produceert, samen met je persteam, binnen de gegeven richtlijnen van kwaliteit en gestelde productietijd.

Profiel:

  • Grafisch geschoold;
  • Aantoonbare werkervaring als vellendrukker;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en leergierig.
  • Coachende vaardigheden.

 

Wat wij bieden

Middels een intern opleidingstraject word je omgeschoold tot Rotatiedrukker. Je komt te werken in een enthousiast team binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl, t.a.v. Bianca Gommers.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct