Operator digitale drukpers

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over 8 rotatiepersen, 4 digitale drukpersen, 4 grootformaat kleurenprinters en 3 vellenpersen. De digitale persen en grootformaat printers produceren een breed scala aan producten voor de retailmarkt. De samenstelling van opdrachten is zeer wisselend in oplagen en papiersoorten.

Voor de digitale drukkerij zijn wij per direct op zoek naar een:

Operator digitale drukpers
(3-ploegendienst)

 

 

 

Heb je géén ervaring, maar ben je wel leergierig? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Wij leiden je zelf op en maken van jou een professional. Als Operator digitale drukpers ben je verantwoordelijk voor het perfect produceren van hoogwaardig drukwerk. Je streeft een zo efficiënt mogelijke productie na.

 

Profiel:

  • Leergierig en bereid deze functie eigen te maken;
  • Een productieve en flexibele instelling;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Affiniteit met techniek om kleine storingen zelf te kunnen verhelpen.

 

Wat wij bieden
Een uitdagende baan in een 3 ploegensysteem binnen een moderne grafische onderneming. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers met een informele werksfeer.

 

Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594

(dit gsmnummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct