Oproep- en vakantiekrachten

Voor verschillende afdelingen binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar oproep- en vakantiekrachten. O.a. binnen de productie (drukkerij), het magazijn en de inpakafdeling kunnen wij regelmatig extra hulp gebruiken. De werkzaamheden zijn gevarieerd, hierbij kun je denken aan het instellen van de verpakkingsstraat, het stapelen van drukwerk volgens stapelschema’s, pallets drukwerk verplaatsen met behulp van een elektrische pallettruck, het magazijn veilig en systematisch indelen, zorgdragen voor orde en netheid en het inpakken, bundelen, sorteren en verzendklaar maken van allerlei drukwerk. 

 

 

De werkzaamheden vinden plaats in dag-, middag- en nachtdienst. Zowel doordeweeks, in de weekenden en in de vakantieperiodes. Werktijden en dagen worden samen met jouw leidinggevende van de afdeling afgestemd. Hierbij rekening houdend met je leeftijd en andere zaken zoals school of studie.

Profiel:

  • Flexibele werkhouding;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
  • Nauwkeurig;
  • Grote mate van zelfstandigheid en oog voor veiligheid.

 

Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

 

Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594. (dit mobiele nummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct