Oproep-/ Vakantiekrachten Magazijn

Wij zijn opzoek naar enthousiaste oproep-/vakantiekrachten die binnen het magazijn verantwoordelijk worden voor het laden, lossen, opslaan en het verzendklaar maken van goederen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen (heftruck/palletwagen). Daarnaast draag je zorg voor het structureren van het magazijn, wat betekend dat je de pallets drukwerk veilig en systematisch neerzet binnen het magazijn. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het magazijn opgeruimd wordt achtergelaten, voordat jouw dienst wordt overgedragen aan je collega. 

 

 

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, onregelmatige diensten en in de weekenden/vakantieperiodes. Werktijden en dagen worden samen met jouw leidinggevende van de afdeling afgestemd. Hierbij rekening houdend met je leeftijd.

Profiel:

  • Flexibele werkhouding;
  • Logistieke werkervaring is een pré;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
  • Nauwkeurig;
  • Grote mate van zelfstandigheid en oog voor veiligheid.

 

Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

 

Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594. (dit gsmnummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct