Oproep-/ Vakantiekrachten Rotatie

Wij zijn opzoek naar enthousiaste oproep-/vakantiekrachten die binnen de rotatie afdeling verantwoordelijk worden voor het ondersteunen van de 1e en 2e drukkers, het instellen van de verpakkingsstraat, volgens stapelschema’s stapelen van het drukwerk en voor orde en netheid van de werkomgeving. Voor het verplaatsen van pallets met drukwerk wordt er gebruik gemaakt van een palletwagen. 

 

 

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, onregelmatige diensten en in de weekenden/vakantieperiodes. Werktijden en dagen worden samen met jouw leidinggevende/afdeling personeelszaken afgestemd. Hierbij rekening houdend met je leeftijd.

Profiel:

  • Flexibele werkhouding;
  • Geen werkervaring vereist in de grafische sector;
  • Nauwkeurig;
  • Grote mate van zelfstandigheid en oog voor veiligheid.

 

Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

 

Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594. (dit gsmnummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct