Prepress specialist

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over meerdere rotatiepersen, vellenpersen en digitale drukpersen, waaronder de revolutionaire drukpers Landa. Door innovatie en toepassing van hoogwaardige technologie heeft het bedrijf een solide positie weten op te bouwen, met verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:


Prepress specialist
(36 uur / 3 ploegen)

 

  De afdeling Prepress productie verzorgt, in een team van ca. 20 medewerkers in verschillende ploegensystemen, de orderstroom van ca. 800 orders per week tot drukgerede bestanden of platen. Als Prepress specialist verwerk je orders volgens productieplanning in de prepress workflow (ApogeeX) voor alle persen van de drukkerijen die tot onze groep behoren. Hierbij controleer je de verwerkte orders op technische haalbaarheid, kwaliteit en juiste verwerking.

 

Profiel:

  • Afgeronde Bachelor studie richting grafisch/technisch;
  • kennis van colormanagement en verschillende softwarepakketten (ApogeeX, adobe cc e.d.) is een pré;
  • bereid zijn om in een 3-ploegensysteem te werken

Wij nodigen ook (aankomende) schoolverlaters van harte uit om te reageren.

Wat wij bieden:
Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594.

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.