Snijder (m/v)

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over 8 heatsetrotatiepersen, 5 vellenpersen en 3 digitale drukpersen. Tevens maken zij voor de nabewerking gebruik van verschillende vouw- en snijmachines van o.a. de merken Horizon, Pace en Mbo. Door toepassing van hoogwaardige technologie in opmaak en productie heeft het bedrijf een sterke en solide positie weten op te bouwen. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen zowel intern als extern. Voor de afdeling Nabewerking zijn wij per direct op zoek naar een:

Snijder
3 ploegensysteem

 

 

Als snijder zorg je voor de nabewerking van gedrukt materiaal. Het gaat hierbij o.a. om posters, flyers, folders, brochures en allerlei ander (promotie)materiaal. Dit doe je met moderne snijconfiguraties die maximaal zijn geautomatiseerd. Je maakt deel uit van een team van 20 collega’s.


Profiel:

Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de snijmachine en het bedienen hiervan. Controle van kwaliteit en volledigheid behoren ook tot jouw taken.
Kennis en ervaring in de grafische sector is een pré, maar niet noodzakelijk.


Wat wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Grafimedia cao. Denk hierbij aan een passend salaris, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Ook staan wij er altijd voor open om mee te denken ik ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

 

  Interesse?

Stuur een sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl
Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.