Systeem Beheerder

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail) klanten. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Systeem Beheerder
(40 uur per week)

 

 

 

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van IT en neem jij graag alle IT zorg uit handen van de organisatie? Van advies, implementatie tot support en beheer. Beheer je complexe netwerken? Dan ben jij misschien de nieuwe systeem beheerder! Als systeem beheerder ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. Dit betreft onder andere Virtualisatie, MS Windows servers, Office 365, MS Azure, Citrix, netwerken en storage, zowel in onze centrale twin-DC als lokaal op onze vestigingen (600 werkplekken).

Profiel:

  • Opleiding MBO-niveau 4;
  • HBO werk/denk niveau opgedaan door minimaal 4 jaar werkervaring.
  • Creatief, durft ‘out of the box’ te denken en oplossingsgericht;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat wij bieden
Je komt te werken in een enthousiast team specialisten, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding. Een mobiele telefoon en laptop behoren tot je standaard werkuitrusting.

 

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl, t.a.v. Bianca Gommers.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct