Druktechnieken

Rotatie offset

 • Flying imprint
 • Middelhoge en hoge oplages
 • Heatset en Coldset

Vellen offset

 • Lage tot hoge oplages
 • POS winkelmateriaal
 • Stickers
 • Promotioneel drukwerk

Digitaal

 • Vanaf oplage 1
 • Variabel drukwerk
 • Inline vergaar mogelijkheden
 • Snelle levering

 

 

Koninklijke drukkerij Em. de Jong biedt u alles wat u op drukwerkgebied nodig heeft. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een totaalconcept op het gebied van drukwerk. Van razendsnel digitaal drukwerk zoals gepersonaliseerde mailings, vellen offset drukwerk zoals schapkaarten en raamposters tot rotatie-offset drukwerk voor huis-aan-huisfolders. Doordat de technische mogelijkheden bij ons vrijwel onbegrensd zijn, kunnen we voor al uw drukwerk een passende oplossing bieden. En ons werk stopt niet wanneer het van de pers rolt. We begeleiden uw drukwerk namelijk tot aan de voordeur en kunnen zelfs zorgen voor de meest efficiënte distributiemethode. Met onze coldset rotatiepersen kunnen we moeiteloos grote oplagen drukwerk op tabloidformaat aan, terwijl maatwerk in folders in grote oplagen van de heatset rotatiepersen rolt met behulp van flying imprint.


Rotatiedrukwerk

Onze rotatiedrukkerij is de grootste offsetdrukkerij van de Benelux en bestaat uit ultramoderne en volledig geautomatiseerde heatstet rotatiepersen van recente datum. Met onze 8, 16, 24, 32, 48, 56, 64, 80 en 96 pagina persen kunnen we bijna elk product op de meest efficiënte wijze produceren. Alle persen zijn uitgerust met Color Control System en automatische registersturing wat zorgt voor een perfect eindresultaat van uw drukwerk.

Lokaal Sterk

Automatisch wisselen vormt de kern van onze rotatiedrukkerij en is tevens de sleutel tot de retailmarkt. Dankzij de flexibiliteit van flying imprint en automatische plaatwisselsystemen kunnen we de veelzijdige en dynamische retaildrukmarkt optimaal bedienen. Met behulp van deze geavanceerde druktechniek kunnen we namelijk in ieder gewenste oplage en tot op de laatste eenheid nauwkeurig drukken. Er gaat dus geen kostbare productietijd en papier verloren. En dat merkt u uiteindelijk ook weer in de prijs.


Vellendrukwerk

Onze vellendrukkerij bestaat uit twee offsetpersen op het formaat 37 x 52 cm en drie persen op het zogenaamde '70 x 100 formaat'. Deze machines werken allemaal volgens een drie ploegen systeem waardoor een optimale doorloop gegarandeerd kan worden. Alle persen zijn van zeer recente datum. In het najaar van 2018 is onze volledig geautomatiseerde unieke 8-kleuren machine in bedrijf genomen.


Digitaal drukwerk

Met de komst van digitaal drukwerk is het mogelijk om kleinere oplages te drukken. Daardoor is het mogelijk geworden om bijvoorbeeld gepersonaliseerde mailings te produceren of omslagen met persoonlijke boodschappen. Maar ook nummeren, unieke barcodes en winkelpakketten compleet op maat vergaard printen behoort tot de mogelijkheden. Om dit te realiseren beschikt Drukkerij Em. de Jong over een digitale drukkerij bestaande uit vier digitale persen op het A3+ formaat en twee persen op grootformaat.