Aanleveren

Het uploaden van bestanden voor uw rotatiedrukwerk kan via onze drukportal (Apogee Portal).

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid zijn bij de productie van retaildrukwerk van essentieel belang. Een korte doorlooptijd en de optie om last-minute aanpassingen door te voeren zijn voor onze klanten onmisbare factoren geworden. U kunt in de Prepress-fase gebruik maken van het toonaangevende Agfa Apogee Portal. De software geeft u en ons inzicht in de status van al uw projecten en helpt bij een vlotte en gestructureerde orderstroom.  Tot het laatste moment heeft u volledige beheersing over uw orders en kunt u online wijzigingen aanbrengen.

In onze Portal kunt u pagina’s aanleveren, bekijken, controleren en goedkeuren. Als u hiervoor al een inlognaam en wachtwoord heeft, kunt u direct aan de slag. U kunt ook altijd dit handige schema (pdf) hiervoor raadplegen.

Is het de eerste keer dat u gebruik wilt maken van de portal, vraag dan via uw orderbegeleider de inloggegevens aan: +31 (0)13 507 55 55.

Bent u nog geen klant, maar wilt u (vrijblijvend) meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact op met de sales-afdeling: +31 (0)13 507 55 55.

Uploaden via portal

  1. Inloggen in Apogee Portal met uw naam en wachtwoord
  2. Drukwerkbestanden uploaden
  3. De bestanden worden door ons automatisch gecontroleerd
  4. Geconstateerde fouten en waarschuwingen worden verwerkt in een preflight-rapportage die online is te bekijken
  5. Zodra u de aangeleverde bestanden kunt bekijken, ontvangt u van ons een e-mail
Downloads
Een handig schema voor het gebruik van onze drukwerkportal (pdf)
download (1,1 MB)