Dessain Printing

Dessain Printing

Dessain Printing is actief in rotatiedruk sinds 1970 en is reeds sinds 1680 een familiaal gestructureerde en gezonde onderneming. Het bedrijf werd in het Noord-Franse Reims opgericht en na een halte in Luik (1740-1854) zit Dessain nu meer dan 165 jaar in Mechelen. Sinds 2018 is het bedrijf onderdeel van de Koninklijke Drukkerij Em. de Jong.

Wekelijks worden bij Dessain meer dan 15 miljoen katernen van 16 pagina’s A4 gedrukt. De focus ligt op de retailmarkt: we drukken huis-aan-huisbrochures en inserts voor kranten en tijdschriften voor alle grote A-merken.

Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij (coldset), gespecialiseerd in krantendruk. Elke week worden miljoenen kranten gedrukt.

Meer info

Kampert-Nauta

Kampert-Nauta is binnen de groep ons ‘House of Graphimedia’, specialist in het ontwikkelen van slimme marketingtools die direct worden geprogrammeerd op de eigen ICT-afdeling. Juist dankzij dat snijvlak van ICT, print en media weten vele retailers Kampert-Nauta te vinden voor slimme en effectieve oplossingen.

Meer info