Mercator Press

Mercator

Mercator Press is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste Belgische rotatiedrukkers. Een kwaliteit-gedreven grafisch bedrijf, sterk in speciaal drukwerk waar veel creativiteit bij komt kijken. Deze creativiteit, flexibiliteit en ervaring maken van Mercator Press dé marktleider in België. Met 125 enthousiaste medewerkers worden jaarlijks bijna 2 miljard folders gerealiseerd voor tevreden klanten. Mercator Press heeft de know-how en de ervaring om van uw drukwerk een opvallende eyecatcher te maken.

Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij (coldset), gespecialiseerd in krantendruk. Elke week worden miljoenen kranten gedrukt.

Meer info

Kampert-Nauta

Kampert-Nauta is binnen de groep ons ‘House of Graphimedia’, specialist in het ontwikkelen van slimme marketingtools die direct worden geprogrammeerd op de eigen ICT-afdeling. Juist dankzij dat snijvlak van ICT, print en media weten vele retailers Kampert-Nauta te vinden voor slimme en effectieve oplossingen.

Meer info