Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

Koninklijke Drukkerij
Em. de Jong

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is een echt familiebedrijf, inmiddels onder de bezielende leiding van de vierde generatie. Tjeerd de Jong startte in 1906 met zijn drukkerij, in 2006 mochten we het predicaat ‘Koninklijk’ in ontvangst nemen.

Inmiddels staat Koninklijke Drukkerij Em. de Jong al decennia bekend als dé specialist in het retailsegment en staan we garant voor een totaalpakket van opmaak, drukwerk en logistiek. Retailers vinden in ons een partner die op alle terreinen weet te anticiperen in een concurrerende markt.

Klanten kunnen vertrouwen op een solide, financieel gezonde organisatie.

Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij (coldset), gespecialiseerd in krantendruk. Elke week drukken we miljoenen kranten.

Meer info

Kampert-Nauta

Kampert-Nauta is binnen de groep ons ‘House of Graphimedia’, specialist in het ontwikkelen van slimme marketingtools die direct worden geprogrammeerd op de eigen ICT-afdeling. Juist dankzij dat snijvlak van ICT, print en media weten vele retailers Kampert-Nauta te vinden voor slimme en effectieve oplossingen.

Meer info