Thuis in Europa

Bij drukwerk kennen wij geen grenzen

Onze drukkerijen zijn gehuisvest in Nederland, België en Duitsland. De producties die we voor onze klanten verzorgen, verschijnen daarnaast ook in Engeland en Frankrijk. Allemaal conform de lokale specificaties en voorkeuren, in korte tijd gerealiseerd en van begin tot eind met zorg en vakkennis omgeven.

Wilt u meer informatie over onze diensten in het land waarin u werkzaam bent, neem dan rechtstreeks contact op met een accountmanager die (letterlijk) uw taal spreekt.

Nederland

De Nederlandse drukwerkmarkt is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is – mede dankzij een solide financiële basis – uitgegroeid tot marktleider en dé drukwerkpartner voor uitgevers en retailers. Em. de Jong denkt graag met u mee voor een onderscheidend concept.

Contactpersoon

België

Met twee drukkerijen in België (Mercator en Dessain Printing) en één op de grens van België en Nederland (Koninklijke Drukkerij Em. de Jong) kunnen we de Belgische markt vanaf onze voordeur bedienen. Neem contact op met onze Nederlands- en Franssprekende adviseurs.

Contactpersonen
Mark Dingenen (Nederlandstalig)

Frankrijk

Voor retailers in Frankrijk verzorgen wij drukwerk als folders, kranten en winkelpakketten op maat, van de Noord-Franse grens tot en met Midden-Frankrijk (Lyon e.o.). De adviseurs voor de Franse markt zijn gevestigd in Parijs en kennen uw thuismarkt als geen ander.

Contactpersoon

Duitsland

Met een moderne rotatieoffsetdrukkerij (Jungfer Druckerei und Verlag GmbH) in het centrum van Duitsland en de uitstekende infrastructuur die het land kenmerkt, worden producties gemaakt die hun weg vinden van Oost naar West, van Noord tot Zuid.

Contactpersoon

Engeland

Mercator Press in België produceert al vele jaren drukwerk voor grote Engelse retailers. Vanaf de drukkerij is het via de Eurotunnel maar een korte reis naar bijvoorbeeld de regio Londen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de Engelstalige adviseur.

Contactpersoon

Ierland

Het Kanaal en de Ierse Zee zijn geen belemmering voor klanten om ons drukwerk en onze dienstverlening te verkiezen. Door scherpe afspraken te maken over transport en distributie kiezen ook Ierse ondernemingen voor de meest internationale drukker van Europa.

Contactpersoon