Offsetdrukker Vellen

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met verschillende druktechnieken. Op de afdeling Vellendrukkerij wordt er een breed scala aan producten gedrukt. De samenstelling is zeer wisselend zowel in oplage als papiersoorten. Het bedrijf richt zich op expansie van de activiteiten, daarom heeft de afdeling de beschikking over een hypermodern machinepark te weten: Rapida 106 8 kleuren met lak, Rapida 106 8 kleuren, Heidelberg 5 kleuren met lak en is zeer recent een groot formaat digitale 4/4 drukpers van de firma LANDA in gebruik genomen. Voor de Vellendrukkerij zijn wij per direct op zoek naar een:

Offsetdrukker Vellen
(36 uren / 3 ploegen)

 

 

Als offsetdrukker vellen ben je verantwoordelijk voor het perfect produceren van hoogwaardig drukwerk. Je haal het uiterste uit de 5 of 8 kleuren vellenpers, die je geheel zelfstandig bedient.


Profiel:

  • Grote mate van accuratesse;
  • Staat voor zijn vakmanschap;
  • Flexibele instelling;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.


Wat wij bieden:

Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

 

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594.

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.