Bedrijfsinformatie

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is een echt familiebedrijf, inmiddels onder de bezielende leiding van de vierde generatie. Wij beschikken over eigen middelen en onze klanten kunnen vertrouwen op een solide, financieel gezonde organisatie. Koninklijke Drukkerij Em. de Jong staat garant voor een totaalpakket van opmaak, drukwerk en logistiek. CO2 neutraal, als integraal onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij staan bekend als dé specialist in het retailsegment.


Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij, gespecialiseerd in krantendruk en retailfolders. Elke week ruim 5 miljoen kranten en 15 miljoen commerciële producten zoals folders en magazines. 
Zo'n 110 medewerkers hebben dagelijks contact met huis-aan-huis verspreiders en zorgen ervoor dat wij hun eisen en wensen goed kennen, zodat uw drukwerk altijd probleemloos kan worden aangeleverd én verspreid. U kunt rekenen op een flexibele, veelzijdige organisatie met korte doorlooptijden, concurrerende prijzen en gegarandeerd een hoge drukkwaliteit. 

Bezoek de site van Janssen Pers


Group Mercator Press

Mercator Press is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste Belgische rotatiedrukkers. Een kwaliteit-gedreven grafisch bedrijf, sterk in speciaal drukwerk waar veel creativiteit bij komt kijken. Deze creativiteit, flexibiliteit en ervaring maken van Mercator Press dé marktleider in België. Met 125 enthousiaste medewerkers realiseren wij jaarlijks bijna 2 miljard folders voor tevreden klanten. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te beperken tot een absoluut minimum.  Mercator Press heeft de know-how en de ervaring om van uw drukwerk een opvallende eyecatcher te maken.

Bezoek de site van Mercator Press


Organisatie en verkoop

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Mercator Press en Janssen/Pers Rotatiedruk zijn verenigend in één ijzersterke onderneming. Gezamenlijk kunnen ze de complete Europese markt bedienen. De organisatie is zo ingericht dat elk land een sterke vertegenwoordiging kent met kennis van de lokale markt en ruimte voor een persoonlijke aanpak, terwijl u als klant tegelijkertijd profiteert van de voordelen van een sterke, internationale organisatie. Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is primair gericht op Nederland en Duitsland, Mercator Press op België en Frankrijk. Janssen/Pers Rotatiedruk verzorgt met name dagbladen en lokale uitgaven.