Commercieel ordermanager

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers. Wij zoeken per direct een:

Commercieel ordermanager

(40 uren)

 

 

Als commercieel ordermanager ben je, met een team van 12 collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de retailklanten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking van de orders en winkelpakketten na levering. Je draagt zorg voor het managen van de orderstroom en het samenstellen en uitleveren van de winkelpakketten conform de gevraagde levertijd. Je adviseert, beantwoordt vragen, bewaakt de orders en bent de spil tussen klant en productie. Kortom, je ontzorgt de klanten volledig op het gebied van retail drukwerk.

 

Profiel:

  • Bachelor werk- en denkniveau
  • Commercieel inzicht, klant- en resultaatgericht, oplossend vermogen, proactief
  • Een zelfstandige en klantgerichte werkinstelling
  • Affiniteit met het grafische is een pré
  • Fulltime beschikbaar, standplaats: Baarle-Nassau
  •  

Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594
(dit gsmnummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.