Offset rotatiedrukker

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers. Wij zoeken per direct een:

Offset rotatiedrukker
(4 ploegen)

 

 

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een kwalitatief goed gedrukt product, dat geproduceerd wordt binnen de gegeven richtlijnen voor kwaliteit en gestelde productietijd? Dan willen we graag kennis met je maken. 

Profiel:

  • Grafisch geschoold;
  • Aantoonbare werkervaring is een pre;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk;
  • Klantgericht en flexibele instelling;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 
Wat wij bieden:
Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kun je jouw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594.

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.